Reparatie

Start uw computer of notebook niet meer op? Of heeft u het idee hij steeds langzamer wordt? Dit kan door softwarematige problemen of en virus komen. De kans is ook aanwezig dat de oorzaak een defect aan uw hardware is.

U kunt bij ons niet alleen terecht met software problemen, maar ook met hardware problemen. Om een probleem goed in kaart te brengen luisteren wij eerst goed wat uw klacht is. Aan de hand van uw klachtomschrijving kunnen wij een gerichte diagnose verrichten. Is er een onderdeel van uw computer defect. Dan kunnen wij deze voor u vervangen.

Voordat wij beginnen met het vervangen zullen wij eerst met u overleggen wat er kapot is en wat de kosten zijn om dit te vervangen. Zo kunt u een goede afweging maken of u dit wilt laten repareren.

hulp op afstand

Heeft u problemen met de computer die snel verholpen moeten worden? Heeft u een korte vraag over bijvoorbeeld het instellen van de e-mail? Of heeft u een eenvoudig probleem waar u even niet uitkomt?

Bij ‘Hulp op Afstand’ loggen we op afstand in op uw computer. Uiteraard nadat er hier specifiek toestemming voor gegeven is.

Tijdens de sessie kunt u meekijken en ziet u precies hoe de problemen op de computer opgelost worden. Aan het einde van de sessie loggen we weer uit en kan de computer niet meer op afstand bestuurd en/of bekeken worden.

Voordat alle vragen en problemen op afstand opgelost kunnen worden, nemen we eerst telefonisch contact met u op. U wordt geholpen met het opstarten van de sessie. Om u via Hulp op Afstand te helpen, heeft u dus alleen een goed werkende internetverbinding nodig.

Aankoop

Zoekt u een nieuwe laptop of desktop, maar ziet u door de bomen het bos niet meer?  Onze specialisten staan voor u klaar. We helpen u met het kiezen van het beste systeem voor u en geven persoonlijk advies op basis van uw voorkeuren. Na aanschaf kunt u een beroep doen op installatie aan huis.  We lopen samen met u door de installatie, zetten bestanden over en installeren zo nodig extra componenten.