Service aan huis

Met de “service aan huis” maakt u het zich gemakkelijk. U hoeft de PC niet los te koppelen of met de laptop onder de arm de auto in te stappen. Ik kom aan huis het probleem oplossen. In een aantal gevallen is service aan huis niet verstandig.

Langsbrengen

Sommige “problemen” brengen veel wachttijden met zich mee, deze wachttijden worden bij langsbrengen niet in rekening gebracht. Afhankelijk van het probleem en de situatie, zal ik u adviseren en de mogelijkheden bespreken.

Nieuwe Computer

De PC wordt aan de hand van uw wensen samengesteld en geassembleerd. Tevens kunt u kiezen voor installatie aan huis, alles wordt dan 1 op 1 overgezet, zodat u zonder problemen verder kunt werken. Neem contact op voor informatie en/of een offerte.

Nieuwe Laptop

Vrijwel alle merken en specificatie kunnen worden geleverd. Aan de hand van uw wensen kan ik een selectie maken en u een passend en aantrekkelijk aanbod doen. De prijs hoeft niet duurder te zijn dan in de gewone winkel, ik hanteer internet prijzen. Bel of mail voor vrijblijvende informatie.