Reparatie

Start uw laptop of pc niet meer op? Dan bent u aan het juiste adres om het op te lossen!

Bij De Computerspecialist Deventer kunt u terrecht voor hard- of software problemen. U wordt goed geinformeerd, er worden duidelijke afspraken gemaakt, zodat er achteraf geen verassingen zijn. Aan de hand van uw klachtomschrijving kunnen wij een gerichte diagnose geven en overgaan tot onderzoek of reparatie. De standaard onderzoekskosten zijn € 35,00. Kiest u voor de reparatie dan krijgt u op de onderzoekskosten € 10,- korting! Bel, mail of whatsapp.

Aankoop en installatie aan huis

Opzoek naar een nieuwe laptop of computer?

Aan de hand van u wensen en gebruik, wordt er specifieke op maat samengestelde offerte gemaakt. Deze is precies afgestemd op uw behoeftes!

Met de installatie aan huis service wordt het systeem bij u geinstalleerd en ook eventuele rand apparatuur. Alle gegevens worden overgezet en u kunt direct verder waar u gebleven was! Vraag naar de mogelijkheden.

hulp op afstand

Heeft u kleine problemen die snel en makkelijk verholpen kunnen worden? Dan is hulp of afstand de oplossing!

Hulp op Afstand kan dmv een werkende internet verbinding uw laptop of pc overgenomen worden. U hoeft hiervoor de deur niet uit!

Tijdens de sessie kunt u meekijken en ziet u precies hoe de problemen op de computer opgelost worden. Aan het einde van de sessie loggen we weer uit en kan de computer niet meer op afstand bestuurd en/of bekeken worden.